leden en bestuur Rotaract Wallonie picarde
Join us!

“Met uw hulp, helpen wij anderen!”

Als serviceclub is één van de belangrijkste doelstellingen van de Rotaract diensten verlenen aan de gemeenschap. Rotaract Wallonie picarde heeft als roeping om bij te dragen aan het economisch en sociaal welzijn in de regio Wallonie picarde maar alsook buiten deze regio. Concreet, wat doen wij precies?

Restos du coeur

Restos du coeur

Rotaract Wallonie picarde heeft het verlangen om een nauwe samenwerking te onderhouden met les Restos du coeur. We bieden steun zowel op vlak van het organiseren van hun evenementen als op het creëren van activiteiten in een familiale en vriendschappelijke sfeer.

Rotaract steunt Kids in action

Kids in action

Eén keer per jaar nodigen wij kinderen uit voor een dag gevuld met talrijke activiteiten georganiseerd door ons Rotaract district 1620.

Rotaract international

Rotary

We hebben de kans om 6 Rotary peterclubs te hebben bij wie we graag een handje toesteken waar nodig bij hun fundraisings.

Rotaract helpt bij Special olympics

Special Olympics

In 2016, in La Louvière, hebben wij voor de eerste keer deelgenomen aan de organisatie van de Special Olympics Belgium. Deze samenwerking loopt dit jaar ook door met als perspectief de Spelen van 2018 die in onze regio zullen plaatsvinden.

 

U hebt een project met een sociaal doel waarvoor Rotaract Wallonie picarde van dienst zou kunnen zijn?

Contacteer ons

Volg ons op Facebook!