leden en bestuur Rotaract Wallonie picarde
Join us!

Onze club

Na vele jaren van afwezigheid in de regio heeft de officiële oprichting van onze Rotaractclub Wallonie picarde plaats gevonden in juni 2015. We staan dan ook echt ​​aan het begin van een lang en mooi verhaal.

Onze Club bestaat uit 15 enthousiaste leden, onder leiding van Virginie Daene, voorzitster van de club. Wij worden ondersteund en functioneren onder het peterschap van zes Rotaryclubs: Tournai Haut Escaut, Comines-Warneton, Tournai- trois-lys, Dottignies- Val d’ Espierres, Mouscron en Tournai. Daarnaast zijn de Rotaryclubs Enghien en Peruwelz ook twee co-petersclubs.

Onze jonge Rotaractclub Wallonie picarde maakt deel uit van het district 1620 dat de Provincie West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Henegouwen omvat. Het district telt momenteel 21 clubs, 500 actieve leden en meer dan 300 sociale projecten.

Vandaag zijn we een groep teamspelers met als passie ons actief inzetten voor de Rotary onder het motto “dienst boven zichzelf”, vriendschap geven door toepassing van dienstbaarheid en steeds de waarheid zoeken in al in onze acties.

Zowat alle studierichtingen en beroepsloopbanen zijn vertegenwoordigd in onze groep: van student international business management tot communicatiewetenschappen; en van tandarts tot advocaat.

Comité

Voorzitter: Virginie Daene

Past-voorzitter: Vincent Duvivier

Vice-voorzitter: Manon Desplechin

Penningmeester: Hélène Moreau

Protocol: Martial D'haene

Secretaris: Elisabeth Landuyt

Feest: Eliane D'haene

Sociaal: Eliane D'haene

Sport & Cultuur: Elisabeth Landuyt

Interclub & Internationaal: Martial D'haene

Webmaster & fotos: Laura Meert

Leden

Anaëlle Vandamme, Beryl Roussel, Edouard Roussel, Eliane D’haene, Elisabeth Landuyt, Laura Meert, Manon Desplechin, Virginie Daene, Vincent Duvivier, Marie Casterman, Martial D’haene, Hélène Moreau

Volg ons op Facebook!